fått bristningar på benet och tutten !!!

rubriken säger allt !!
Moa kom till mej förut vi chillade de här en stund för eftersom jag gick hem från skolan så kunde jagh inte gå ut men vi drog ut och rökte en gång sen åt vi sen drog vi ner till stan och träffade lite folk gick på Erik och Erik också och Cec och emilia med men sen orkade jag inte gå hem så jag följde med Moa till dansen , fick vara på ett jävla vänster rätt pinsamt eftersom jag inte är med i den dans gruppen fast jag känner typ alla där men ändå !
menmen Micke kom och hämtade mej vid blåklint mensvärk kom tillbaka så jag orkade inte gå, när jag kom hem hade mamma köpt center till mej JIPPI mums :):)
vad liten jag ser ut där :)

byter header men vilken av doma ska jag ta !

denna ?
eller ?
eller ?




pluttisar

hejsan gick hem från skolan stod inne på toan i skolan i typ en kvart för jag trodde seriöst att jag skulle spy hade sån jävla mensvärk och migrän usch -.-
men nu har jag precis ätit pankokor
men nu är jag hemma som ni kanske förstår , ska lägga mej i soffan och kolla på tv nu byebye

komfan och gårn med sanna

komfan var på någon jävla stanns så det tog ett tag för mej och sanna att komma ditt sen efter så drog vi hem till jag byte om send rogvi vidare till gårn.. det var riktigt kul vi var nere i musikrummet och trännade in för konfationen med robert. sen vart det en jävla massor andra låtar också var där nere tills det stängde typ :):)

dejta kudden nu då va

godnatt alla sötnosar ! ♥

skolan, museum och sen inställd teater

va i skolan till lunch sen drog vi oss till linköping va på museum och sen gick vi på atn i tre timmar JOBBIGT SOM FAN ! sen skulle vi se någon jävla teater men nejnej någon jävel var sjuk så det gick inte hahah, rätt åt den som var sjuk..
Emma kom hem nu med en stor jävla påsse med bara godis chips och dricka asså fyfan får inte i mej en till bit asså om man går på stan i linköping i tre timmar så fattar ni la at man äter onyttiga saker hela tiden vi åt kebab först sen har jag ätit tre glassar chips och dipp i bussen, och en jävla massa gott gott.. så jag får i inte ner en bit till asså fett jobbig.
men nu är jag hemma tänkte fan sova en timma eller två = hela natten. men aja godnatt eller vad fan man säger ..

bilden togs samma dag som jag färgade håret så det var ett tag sen..

godnatt sov gott alla gulliga läsare! ♥

nu ska jag sova puss och fram eran teddybjörn !♥

skolan= linköping

efter lunch imorgon åker vi till linköping med skolan , går på nått museum, fri tid på stan, och sedan gå på någon teater. kul som fan ! nej för de tar våran fritid, eftersom vi inte kommer hem fören vid typ 10
men dagen efter så får vi bara en jävla timmas sov morgon !! :O sen är det någon jävla teater i skolan jobbig !

kom hem för ett tag sen

vart på dansen gick för jävla bra asså. men i början givk det för jävligt glömt bort lite steg här och där. inte vart på dansen på 2 veckor ! meen efter drog vi till mc och jag och melinda pratade med snuten hahaha. men aja har så jäva ont i huvudet och värsta mens värken så jag tänkte sova !
gamla bild jag aldrig lagt upp haha..

shoppat med mamma och melinda

LINDEX
fondation 135 kr
drem matte mousse 149 kr

JC
125 kr på REA

JC
klänning 149 kr på REA

JC
174kr på REA

ANNIKEN'S
ögonbryns penna 19 kr



grejor jag köpte förra veckan har ju inte haft sladd så inte kunnat ladda in !

tjockis tröja finare på


bild

hittade bilden och var bara tvungen att lägga upp den här på bloggen för att jag älskar dem här byxorna !
dem är skit tajta första jag skulle jag skulle ta på mej dem så tog det typ en halv timma eller något men jag var tvungen att ha dem så jag kämpade på hahhah..
finaste jensen asså !!

cigg går inte bara att slänga bort

hello vart inställd bild idag  så jävla gött men ändå inte för behövde verkligen den lektionen...
  • svenska
  • bilden (inställd)
  • svenska
  • slutar för dagen !
men nu väntar jag på mamma för hon hämtar lilla syran på skolan.
sen drar jag mamma och melinda till stan för jag ska köpa fondation sen tänkte jag köpa dream matte mousse , lånade linda den var skit bra!
men nu ska jag smörja mitt ansikte med någon jävla kräm byebye!

SÅ JÄVLA FIN !!

FAN HAR TAGIT HELT FEL TABLETTER !!!

jag har tagit fel på mina och emmas tabletter fanfanfan. har tagit emmas kortison tabletter ist för mina hjärtatabletter burkarna ser fan typ precis lika danna ut det är drf jag har gått uppi vikt så jävla mycket vägde 41 förut nu väger jag 47,6 fatta !!

jag älskar Teletubbies

Teletubbies är så jävla söta !!!!!
idag har jag inte gjort ett skit suttit hemma och tråkigt kan inte gå ut för min allergi är så jävlka dålig just nu..
men Krister kom förbi ett tag förut han lämnade pengar till 500kr
vart så jävla sur på han för danne fick 700 till elmia och emma fick 500 till mobilen och han hade inte ens sagt till att dem hade fått pengar ! fyfan fan vad sur jag blev på han skrev värsta smset !
Aja fick mina pengar iaf.
men nu ska packa grejor tills imorgon byebey

bussresan till boda borg

snygga jocke

så jävla sexiga fötter !!! dem är så klart mina haha

så jävla krockren !

albin och jocke

malin och rebecka

jag och sötaste sanna !

sista bilden på gulleplutten sanna !

vill ha mina nicorette !!

glömde dem i cec jacka sen har jag glömt dem där cec ta med dem till skolan imorgon ! :):)

så här ska det se ut

så hära blir om man dricker för mycket :O:O
största chill dagen , asså det man minns då :):)

vill vara kär!!

hello. visst finns det stunder då man vill ha en pojkvän o bara ligga och mysa med, VILL HA EN POJKVÄN!!
hahha fyfan lät som jag var skit despirat hahahahahaha..... men det skulle vara så jäkla gött när man har strul hemma och grejor eller med vänner så skulle det vara så jäkla gött ha en kille att ringa som man har fullt förtroende för o grejor !!
pss. synne har förstört den där tröjan !!!! :(<3

skogssjön

var nyss på skogssjön kom precis där i från. asså seriöst jag fattar inte hur folk orkar.......
men men nu ska jag kolla på big brother så godnatt byebye .

Mjölby -Sya- Mantorp

Mamma micke meinda och jag var här i mjölby och matade ankorna , sen drog vi till sya till pilkälarn fika lite där och chilla sen drog vi till mantorp och chillade på någon jävla lek park. fyfan hade glömt hur kul det var att göra vålt på en sån där jävla klätterstälning haha.
SAKNAR DEJ CECII !!!

hejsan..

kom hem från landet för någon timma sen, sen träffa jag henke men nu kom jag precis ut från duschen så u ska jag fixa mej  bye bye  :):)

nu kollar vi på full frys

jag och melinda på full frys och nu ska vi sova, puss puss :):)


älskar vädret som var idah

idag har det vart världens finaste vädret ju, legat och solat typ hela dagen. fick lite frg på benen och armarna ju hihih.
men aja nu ska vi kolla på full frys hahhahaha.
dem är så jävla chill haha, dem är så jävla sköna haha ädwin är ju så jävla skön hahaha.
han är så jävla bra skådespelare !!!

lite bilder jag hittader på farmors dator :)


stugan nu då va !!

vart i stugan i hela dagen, haft det riktgt mysigt, vart ute och gått med  laxi det är en hund asså för er som inte förstor det hihi ..  ätit påsk middag och lite, pernilla daniel och lilla Ella vart här dem sover uppe i våran stuga. och melinda och jag sover i farmor och farfars stuga haha , nu sitter vi och kollar på körslaget och chillar äter och dricker lite byebye :)



finfina bilder
fotografen : farmor



♥linda kjellberg♥

Linda Kjellberg är världens underbaraste person , det finns ingen bättre än hon, Linda o jag jag delar allt tsm både skratt och gråt vi har hållt ihop så länge nu, du kommer allt vara den kompisen jag alltid kommer ha roligt med , hon kan bara komma hit mitt i natten och vi har ändå någotatt skratta åt älskar dej mest gumman! ♥

Älskar dej enormt mycket Linda Kjellber !!!!

var det johan som tappade sin mobil bakom sängen i husvagnen elle hahaha

idag vart de att chilla me Linda och två gamla polare Johan Nyman och Robin wiktorsson hihi aa det var la kul drog till Robins morfars husvagn och Johan lykades tapp in mobil sin mobil under sängen tog typ en timma för att få upp den asså mobilen efter en jävla massa krångel. men sen när han väl få tag i den så hade vi skit kul hahasen var Robin tvungen att dra hem oh drog Johan också hem, jag och Linda gick till mej och kolla på tv kul som fan men jag vart skit trött sen drog linda hem vid typ kvart i 12 eller något sen när hon drog så la jag mej i sängen jag var typ min från att somna sen kommer mamma och pratar så nu sitter jag här och bloggar.

bajsmartin och blatten ville är största player!! usch fyfan vad jag HATAR sånt lika mycket som folk knullar runt med alla! usch fy oh blää !!!!!
gamal bild som fään !

fem grejor ni kanske inte visste om mej !

  1. att jag handlar kläder på barnavdelningen .
  2. att jag ÄLSKAR att reta Linda
  3. att jag gått upp 7 kg
  4. att jag är avis på synne att hon ska åka till sicilien.
  5. att jag tycker Ville är världen jävla player.

hello igår var en kulig dag

tja fan skulle ha bloggatr i går kväll men linda drog ut sladen så jag orkade inte plockla upp den men men nu bloggar jag oh jag som lovat att ta tag i bloggen.. men iaf igår var vi på stan och träffade en jävla massa folk sen chillde vi med johan nyman sen kom min teddybjörn och carlos  o man kan ju säga att dem är värsta kåtbockarna hahaha :)
sen skulle vi träffa henke men han kom aldrigh så martin och carlos gick hem och jag och linda också men aja. som ni kanske fattar så sov linda hos mej i natt om inte kanske jag hade sovi hos min kåtbock till teddybjörn..
men aja nu ska jag och linda äta byebye :):):):)
älskar dej Linda♥

kinder ägg

var på stan förut chillade pung köpte lite kläder men jag orkar inte ta kort på dem men sen drar jag ner till stan och äta på kebaben och köpa cigg med cec. puss så länge .


don't cry! just say "fuck you" and smile


med linda

hello igår var jag med linda vart att supa lite chill som fan förutom att två 97 vart skit fulla och att linda gömde sej bakom en gravsten för min mamma haha men men jag var inte heller så jävla felfri men sånt e livet.
sen på kvällen träffade vi min teddybjörn martin. sen drog jag och linda hem till mej och linda sov hos mej inatt. fyfan henne ska man fan inte sova med hon skrattar skriker skiter messar hela jävla natten med någon hon inte känner asså fyfan nästa gång hon sover här får hon fan sova i ettb eget rum !
men nu ska vi fixa oss byebye:D

fast nu är bägge vi brunetter :):)

bigbrotherlåten "fest i hela huset"


THATS IT!

Jag är inte kaxig, det är bara försvar.


Jag är ingen player,
jag letar bara efter den rätta


Jag är inte döv, jag lyssnar bara inte på bullshit .


Jag snackar inte skit, jag säger bara sanning.


Jag är inte egoist, bara självsäker.


Jag är inte elak,
bara ärlig


Jag är inte en nörd, bara bättre än dig

långa naglar är finast!

jag och cec var i söndags och fixade våra naglar det vart skit bra tyvärr har jag inte någon bild på det för jag kan inte ladda ner bilder från mobilen för att sladden är borta men ordnar sej, bilder kommer upp när jag har hittat sladden igen.
så det ser det nästan ut fick ta en bild från google så länge.

fint väder idag

idag är solan frame och lyser så fint funderar på att dra ut och chilla pung men jag orkar inte :O
men jag funderar på att ta mej ett bad :)
Badrum
ps. jag har inte hittat min slad så jag kan inte lägga in bilder, sorry komer bli dåligt med nya bilder på ett tag :(

hejsan hejsan

vaknade för ett tag sen vart spagetti och köttfärs till frukost. mums.
men nu ska jag fixa mej vet inte riktig vad som händer idag.  men igår sov linda hos mej sen vid typ 11 skulle jag till tandläkaren men hon vart sjuk så fick byta tid asså hon ringa fan vid typ 7 eller något hon kan la fatta att jag sover då ! men sen vid typ halv 3 drog vi till plan och kollade på skate tävlingen. sen drog linda hem och njag drog ner till skogsjön och levde livet där.
kommer komma lite bilder från lite allt möjligt !
jag och sanna ska sjunga den på komfan
"Hallelujah"

nej nu ska fan jag ta tag i bloggen

tjaja vaknade  för ett tag sen , men aanu ska jag äta köttfärs och spagetti. det är skit svårt att skriva med doma naglar :) men jag ska äta nu bloggar mer sen puss hej

boda borg!

nu harjag vart där kommer komma en jävla massa bilder fast bara från bussen fick inte ha mobilerna på där fick lämna det i ett skåp men aja , buss resan hem vill jag fan inte ens tala om , var sur som fan. aggressionerna gick ut på albin och jocke , haha men det gick ut på typ alla men aja, sen var jag skit hungrig så det vart bara värrre:/
men kul var det iaf haha. men nu ska jag in i duschen byebye :)

sorry för en dålig uppdatering

nu är jag hos synnebebis vi stack hem till mej förut och jag fixade drickan och kläder. men nu ska vi äta något, sen blir det la att fixa sej för det är ju liksom FRRREEEEDDAAAGGG !!  men aa byebye :):)
ett hjärta för mej och synne och alla andra älsklingar <3

grattis Emma! <3

grattis Emma hoppas du får en bra dag du har ju fått ett par saker redan typ  tv smycken och lite till men hoppas du får dej en bra dag, tror faktiskt du får det christoffer är ju här,
men grattis ytligare en gång älskar dej <3

hello

somnade rirr när jag kom in igår typ vid halv 6 eller något sånt. men igår var jag med sanna var på balkongen hela tiden lovar haha, vi var riktigt stygga. men nu ska jag fixa mej till dansen byebye :)
fuck you !


GÅ MED, RÄDDA BARNS LIV

Den 1 maj klockan 20.00 direktsänder TV4 Humorgalan - För varenda unge från Cirkus i Stockholm. Humor blandas med allvar när några av Sveriges främsta artister hjälps åt att värva fler Världsföräldrar. Värdar för galan är David Hellenius och Kristin Kaspersen. 

Nu har du chansen att vinna två biljetter till den direktsända galan på Cirkus. Såhär gör du för att vara med och tävla: 

1. Rösta på ditt favorithumorgalaklipp på http://www.unicef.se/for-varenda-unge/humorgalan/vinn-biljetter-till-humorgalan-2011

2. Berätta i kommentarsfältet att du är med och tävlar 

Ps. Om du har en blogg var med och stötta UNICEF i kampen för varenda unge, genom att berätta om tävlingen och länka till unicef.se/for-varenda-unge (http://www.unicef.se/for-varenda-unge) 

Tävlingen hålls i samarbete med Bloglovin' och avslutas den 15e april!

Tillsammans kan vi förändra utsikterna för miljontals barn!

bloggen





hello har gjort en blogg till min 8 åriga syster som heter melinda haha men aa sånt är livet.
www.melindaella.blogg.se

hemma nu

kom precis hem, aa detgick la så där träffade henke också vi gick ut med hunden lisa :)
men nu tänker inte jag skriva mer för det kommer komma en massor saker som är onödiga att skrivas om  :)

måste bjuda lite på mej själv

nu ska jag fixa mej sen ska jag ner och träffa en

ska fixa mej nu för ska ner till stan och träffa cpet , fast först ska jag träffa ägge. ägge är alltså henke, aa tack för att du tog hand om mej i fredag, men sen drar jag mej ner till stan och träffar cpet , kommer säker skriva en jävla massa dumdum sen när jag kommer tbx men nu ska jag fixa mej byebye :)

  • dagens låt


vaknade för ett tag sen

vaknade för ett tag sen , hittade inte min mobil så jag har sprungit ioch letat efter den , men innan jag somnade var jag nere och solade, solade själv känndes jävligt gött... helt tyst var det jag var den ända där, solade på solakuten eller vad det heter. vart lite brun...

vart skit röd på magen men det syns inte på bilden

förlåt för i fredags

minns inget sen fredags, måste säga förlåt , har fan hört vad jag hade gjort fyfan hoppas jag inte förstörde något, men i början hade jag det bäst älskar er alla, och ett tack till dem som tog hand om mej , jag låg tydligen på trotaren ohelt deckad , förlåt ytligaren en gång om jag förstörde din födelsedag cec. men jag älskar dej ändå !

FUCK YOU

du tog mit hjärta, du sa att du aldrig skulle såra mej. nu ger du tillbaka mitt hjärta och du har rivit sönder det i tusen bitar.. tror du inte var som alla andra jävla äckliga killa i denne jävla HÅLA. trodde du var anorlunda !!!

hello vad tycker ni och designen ?

tyckte det vart riktigt najjs. men hnu ska jag fixa det sista bajsbajs :):)


funderar på att gör en helt ny blogg

mitt bloggnamn är så jävla långt. och min statistik ligger vid 100 bara segt jag vet men jag tänkte byta till ett enklare namn så det kanske är lite lättare att komma ihåg. kom gärna med förslag för jag är sämst på att komma på namn och sånt haha :)

vill ha en ny design till min blogg

hello , jag börjar tröttna på denna design och själva bilden asså är ju blond där och nu är jag brunhårig :)
men det får fan någon fixa CHRISTOFFER HJÄLP !
men nu ska jag fixa mej för vaknade för bara en liten stund sen.
ska bara klä på mej sen ska jag ut och ta en jävel ! :/
inte bra jag vet ska faktiskt sluta om cec kan, kan fan i mej jag med .
jag i myskläder

melinda här

jag heter melinda. min syster felicia lär mig att skriva. vi kollar på barn program.

vart ute och gick jorden runt med en hund

var och träffade henke sen skulle han ut och gå mee en hund sen aa den vgar riktigt läskig..
men närjag kom hade jag ett djur på ryggen fyfan vad jag skrek skängde bara av mej jackan när melinda frågade vadjag hade på ryggen fyfan asså men micke tog hand om den,men det bara kryper på kroppen på mej usch usch
köpte detta till cec , det står cec på och ett hjärta
skulle träffa cec idag men hon mådde inte bra. krya iaf :)

tack för igår fast jag kanske var lite för full.

tjenare mannen.

tjjaa, idag vaknade jag fan vi 10 typ sen dess har jag inte gjort något idag, tråkigt men aja .
men vafan jag vill dricka ikväll med men vart fan då. men aja hör av er, chill som fan,  nej men för fan hör av er om det händer något ikväll.
finns på mobilen 0761689384

IYOU

tjjjaaaa , var det fest igår elle ?

jaaaa det var det började perfekt och slutade skit dåligt, jag skulle så in huvet på en peddofil jävel och slå sönder antonio, och så fick jag en sticka i bennet så jag tydligen började gråta för. emma försökte ta ut den men det funkade inte den sitter för långt in.
måste bara säga ett tack till alla som hjälpte mej igår och ett specielt tack till emma, den underbaraste syster man kan ha ÄLSKAR DEJ EMMA 
och tack för igår älskar er grymt mycket, och cec älskar dej oh jag hoppas du fick en underbar födelsedag:)<3

love yaa :)<3


snart ska Emma fixa mej

Emma ska sminka mej och fixa mitt hår och så sen blir det la att dra vidare till cec och firra henne hoppas du får det underbart ikväll, love yaa , blir att dricka, men hoppas jag inte får något jävla sneefylla dåp dödar jag seriöst mejh sjävla , nej men jag kommer säker döda någon om jag får det eller iaf halft. nej men nu blir det att dunka musik och bli fixad byebye :)<3

grattis cec

älskar dej gumman hoppas du får en underbar födelsedag, du är allty för mej gumman love you <333


utan dej vet jag inte vad jag kulle göra !! 




förlåt för en dålig uppdatering

nu dem senaste två dagarna mend et är för att emma vart hemma från skolan sen jag kommer hem har hon liksomt tagit överr den då men nu har jag den HA EMMA ! men idag har det vart konfa sen drog jag och sanna och träffade henjke och tog en jävel av honom sen drog jag och sanna till gårn, riktigt jävla chill där asså , fast det var några jävla N***** som höll på hgela tiden nej det gjorde dem inte men så fort dem kom i närheten fick man skit ont i huvudet!!, aja men när vi ändå var där tränade vi på en sång vi ska ha på konfa avslutningen.
men aja nu ska jag vidare byebye :)

nu ska jagfixa mej sen drar jhag mej till skolan :)

hello vaknade av att micke slet av mej täcket jälva gay är vad han är. men jag har precis ätit nu ska jag fixa mej, måste allegitabletter för att min ögon har sprängt sönder kliar och svir som FAN byebye.

cec + fredag + paket =födelsedag

på fredag fyller min älsklings plutt år då ska firra henne. har köpt paket som kommer på fredag snacka om tajming, sen har jag köpt ett till paket, skit fina grejor. puss&kram på dej cec.
längtar tills fredag :):):):):)):)

vad ska jag ha på mej på fredag

jag har två antinativ har jag en blå klänning eller en vit kort klänning som är axelbandslös.
det kommer bilder.
var på dansen för ett tag sen gick rätt bra idag elle det känndes rätt bra iaf hah . men det kanske kommer film vet att några vart besvikna sist jag sa att jag skulle lägga upp film på när jag dansar men grjen var då att mamma hade fullt upp att prata med en brud som går i hennes dansgrupp så hon hade inte tid att filma mej. men idag filmade hon och det känndes la ok, men jag gör lite fel ibland:/

eller
vilken ska jag välja ?



nu drar jag till dansen

nu drar jag till dansen bajs hejj

cec ligger och sover

hon ligger brevid mej och jag har datorn i knät och om jag lägger undan den vaknar säker hon, och det vill jag inte .
måste på toa och jaghar jätte ont i min rumpa. men nej nu ska fan jag gå på toa får la se om hon vaknar.

blond eller brunett??

vilken färg tycker ni jag passar bäst i ?
??????????????????????????????

hemma med cec

hängde med till vårdsentralen för cec skulle ta blod prov, hon kanske inte var den smartaste och tog mej för jag HATAR sprutor och HATAR blod.
men aa nu är vi hos mej och cec ska sova "det är så ovanligt" hihi
men aa puss&kram
min älskling !

HATAR SKOLAN

fyfan jag hatar skolan och sollan hon kan fan bara suga kuk. men nu ska jag fixa mej och gå fyfan

liter dikter

Roser är röda violer är blå så jag är singel vad fan väntar du på?


Du är ful

Jag är kul

Du är fackad

Jag är packad

Du kommer hem


Jag kommer sen

Du älskar mej

Jag hatar dig

Du säger hej

Jag säger nej

 


 

jag suger ditt sköte torrt
du hatar mig

jag slickar ditt ollon rent
du hatar mig

min mun mot ditt kön
provocerar
mer än en kniv mot din strupe

jag hatar dig

 


 

Trosor är röda kalsånger är blå ..

Äh skit samma dom ska ju av ändå

 

 

hahahaha chilliga

 

 



imorgon efter skolan..

imorgon efter skolan ska jag med cec till vårdsentralen hon ska ta blod prov sen blir det dansen, om jag orkar är inne i någon jävla deppperiod, men nuy ska jag dunka musik för att lätta på tryket hihi :)
så alla vet ger jag aldrig upp och lämnar min vänner.

HATAR ER

HATAR MIN FAMILJ, jag får inte ens mat jävla cp äckliga jhävla fittfamilj, dem lagar mat till alla förutom mej jävligt snällt host nej HATAR HATAR MIN FAMILJ

nu har jag vart i skolan och på stan

sollan bad mej gå tillbaka till skolan(stavas det sollan?) sen efter drog jag och mamma ner till stan och kollade lite, sen kom emma, hohn köpte halsband.
men nu är jag hemma iaf och det är jävligt gött.
på väg till skolan började jag och mamma bråka vi stod och skerek på varandra ute rätt pinsamt men det var värt det, för sen när vi skulle ner till stan frågade hon om vi kunde börja om på en ny kula ,gissa vad mitt svar var ? aa fast bara om jag får center..
hahahahaha men nu ska jag chilla pung mamma och pappa ska och handla så det blir att dunka musik byebye :)
syns på bilden att jag har lagt på mej ett par kilo  :(


JÄVLA SOLAN

FAN HATAR HENNE fyfan asså hon ringde hem nu så nu måste jag gå tillbaka till skolan hatar henne.

hemma nu

nu är jag hemma och snart dra jag och mamma ner till stan och jag ska köpa något mer till cec eftersom hon fyller på fredag älskar dej cec <3
låsade sova när mamma kom ner sen sa hon center och då hoppade jag upp och råkade nocka henne, förlåt mamma. men aa ska bah fixa mej och lite sen blir det stan :)
jag och cec ska på manikyr hos mias dotter.
mamma ska ringa till henne ikväll och fråga om hon kan gör på fredag elle innan.

tjenare nu börjar jag bli trött

TREVLIGASTE KVÄLLEN PÅ LÄNGE.  först var jag med sanna ett tag och chillade hos henne sen efter träffade jag världens snygging, vart typ kåt så fort jag såg han ne men det vart pinsamt efter ett tag för han ställde en jävla massa fråger som jag inhte kunde svara på haha :)
men nu skag sova och drömma om honom, puss och kram:)<3

VILL HA DEJ I MÖRKRET HOS MEJ

fan du gör så mitt hjärta spricker av glädje
vill ha dej i mörkret hos mej, tiden den stannar när vi rör vid varan.
oo jag lättar jag flyger jag svävar fram , låt det aldrig ta slut.
ooh vill ha dej i mörkret hos mej, tiden den stannar när vi rör vid varan.
oo jag lättar jag flyger jag svävar fram , låt det aldrig ta slut.



VILL HA DEJ MER OCH MER FÖR VARJE SEKUND SOM GÅR

hejsan hejsan

nu är jag vaknen och vart det ett tag, kvällen var toppen förutom några små grejer som jag inte väntade mej , men aa nu är emma amanda fia love och ella o en till jag inte gillaar "host " och några mer dem är på idol utagningen, roligt om dem kommer med :)
men nu jag fixa mej för jag kanske ska träffa sanna sen :)
SLAV
tillhör filemon


vaknade precis så godmorgon/kväll

tjenare vaknade precis kollade mej o spegeln och trodde jag skulle svimma jagser ut som en uteliggare som inte har borstat håret på typ 7237593853 år jobbig läge. men nu ska jag fan in i duschen sen får fan folket messa mej vart ni ska ikväll :) men aja bajsbjas

igår med moa

igår träffade jag moa, tog en fika och lite sen chilla vi bara lite på stan. sen skulle hon till dansen då drog jag hem och fick besök. men aa bilder kommer, men nu ska jag äta, makaroner och korv , aja bajsbajs
sötunge

på rymmen

tjenare, idag vaknade jag vid 8 och jag fixade mej lite sen drog jag till församlingshemmet och där väntade en buss och den bussen tog oss till skge sen där chilla vi ett tag i kyrkan sen vart det att springa om kring och göma sej och fråga en jävla random person en jävla massa men kul som fan var de. vi fick ha en jävla grej på oss där det stod SLAV på haha. på bussen hem härjade vi som FAN. hahah
jag träffade jätte många där borta, kom nära några stycken dem jag var på ymmen med asså dom i min grupp.
sanna oscar nils albert kevin och någon mer kommer inte håg haha.
TACK FÖR DAGEN ALLA .
specielt sanna oscar och nils fyfan vad roligt det var och reta dej nils :)
så jävla najjs :)

real chill dag

hejsanhejsan, idag är det riktigt chill de är fredag jag har fixat dricka och imrgon ska vi till skäninge med komfan och köra på rymmen eller vad fan det hette, men jag ska kanske dra mej nu men aa bajsbajs :)
känner mej så jävla snygg hihi

RSS 2.0